Ruokaa, juomaa ja hyvää palvelua – Täydennä osaamistasi ja lisäkouluttaudu tarjoilijaksi 3.5.2022 alkaen
Erinomaisen asiakaskokemuksen asiantuntijaksi
Ammattitaitoinen tarjoilija tuntee ruokalajit, osaa esitellä ja suositella ruoka- ja juomatuotteet sekä varmistaa hyvän asiakaspalvelun.
Pätevöidy alalle, jossa on huutava pula osaavasta työvoimasta. Koulutus toteutetaan yhteistyössä oululaisten ravintoloiden kanssa.
Kuka voi hakea koulutukseen?
· ravintola-alasta ja ruoasta kiinnostuneet, myös alanvaihtajat
· tarjoilijana toimivat, jotka haluavat suorittaa alan tutkinnon
· alan osaajat (esim. kokit), jotka haluavat lisää osaamista asiakaspalvelusta
Koulutus alkaa 3.5.2022 kahden viikon lähiopetusjaksolla (päiväopetus). Tämän jälkeen alkaa koulutussopimusjakso ravintolassa. Tavoitteena on siirtyminen 7/2022 oppisopimusopiskelijaksi.
Koulutuksen aikana suoritetaan seuraavat tutkinnon osat Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta:
· Asiakaspalvelu ja myynti (25 osp)
· Annosruokien ja juomien tarjoilu (40 osp)
Myös koko tutkinnon suorittaminen on mahdollista.
Lisätiedot kouluttajilta
Hilkka Kärkkäinen, p. 044 737 2003
Kari Heikkinen, p. 044 737 2029